Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Vernieuwde website

­Begin 2017 ben ik begonnen met het opstarten van Studio Ageeth Interieurstyling en deze eerste periode was vooral gericht op het opzetten van het bedrijf. Het ontwerpen van een eigen logo, visitekaartjes en hoe moest de indeling en uitstraling van de website worden. Vooral dit laatste was een heel gepuzzel. Gelukkig heb ik een man die erg handig is met computerprogramma’s en dit ook nog eens leuk vindt om te doen. Na heel wat uren, dagen én denkwerk ontstond de eerste versie die ik bijna twee jaar gebruikt heb als uithangbord voor mijn werk.

 

 

In de periode die volgde mocht ik mooie persoonlijke en uiteenlopende interieuradviezen geven; van het maken van een kleurenplan tot aan bijvoorbeeld een totaalplan voor de leefruimte van een woonboerderij. Deze variatie zorgt altijd voor de nodige uitdagingen en de juiste afwisseling tussen de verschillende opdrachten. En dat maakt het werken als interieurstylist juist zo ontzettend leuk en inspirerend! Na bijna twee jaar werd het tijd voor een nieuwe look voor de website. Samen gingen we weer van start met het uitdenken hoe alles opnieuw ingericht mocht worden en hoe ik mij wou presenteren als bedrijf. De bestaande structuur was nog goed maar het aanbod mocht duidelijker zichtbaar zijn en ik wou graag eenheid door gebruik te maken van professionele foto’s. En de taakverdeling?… die was wederom duidelijk: ik het voorbereidende werk, hij de uitvoering.

 

Via social media kende ik het werk van Iamaureen al en we hadden elkaar een paar keer ontmoet bij Anne-Marie Wonen in Holten. Dit contact voelde altijd goed en hierdoor was mijn keuze al snel gemaakt. Als inspiratiebron ontving ik een prachtig moodboard dat helemaal aansloot bij mijn ideeën over hoe ik Studio Ageeth naar buiten toe wil presenteren. Vol energie ging ik bezig met de nodige voorbereidingen, zoals kleurstalen verven, keramiek verzamelen en er werd een kritische blik in mijn kledingkast geworpen (en deze was leeg natuurlijk;)

 

 

 

 

Eind november was het dan zover en gingen Maureen en ik samen bij mij thuis aan het werk. In eerste instantie zouden we op twee locaties fotograferen maar ik heb het geluk dat we boven een hele fijne lichte werkplek hebben met enorm veel lichtinval waardoor alles bij mij thuis gefotografeerd kon worden. We maakten verschillende sfeerbeelden, werkfoto’s en ook ikzelf moest er aan geloven. En wat was het leuk om hiermee bezig te zijn! Het werd een enorm inspirerende en gezellige ochtend waarin ook weer duidelijk werd dat het niet altijd perfect hoeft te zijn maar dat spontaniteit soms veel meer moois brengt.

 

 

 

 

Nadat ik alle foto’s had ontvangen, gingen wij tussen de bedrijven door bezig met het updaten van de site. Dit ging natuurlijk niet zo snel als ik graag wou maar ik heb geleerd dat je soms dingen los moet laten en tijd moet geven. En zo was dan eindelijk begin januari 2019 de website helemaal klaar met een totaal vernieuwde look. Helemaal in de stijl die bij mij past met de juiste kleurstelling, rust en eenheid. Het laat mijn passie zien voor het vak om inspiratie te bieden voor een persoonlijk interieur dat aansluit bij het verhaal en de woonwensen van de bewoners. Ik geniet van dit ontwerpproces iedere keer weer opnieuw en ben dan ook super blij en trots op hoe de website is geworden. 

 

 

En nu kan jij heerlijk een kijkje nemen op de verschillende pagina’s en ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jíj er van vindt. Veel plezier met het rondneuzen op de site en wie weet tot ziens!

 

Liefs, Ageeth

0 reactie

  1. Gertrud Prins 18 februari 2019 Antwoord

    De site ziet er prachtig uit Ageeth, mooi licht en overzichtelijk en ik vind je moodboards echt geweldig. liefs Gertrud

    • StudioAgeeth 18 februari 2019 Antwoord

      Dankjewel lieve Gertrud! Ik ben er ook erg blij mee, het laat zien wat ik graag wil uitstralen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.