Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Scandinavisch industrieel interieuradvies vrijstaande woning

IAMAUREEN-7

Voor deze mensen mocht ik voor hun vorige woning al eens eerder een kleurrijk interieuradvies ontwerpen. Het nieuwe huis leent zich uitstekend voor een andere stijl en sfeer met een natuurlijke basis. De gashaard vormt het centrale middelpunt in dit interieur. Deze is zichtbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken. Daarnaast biedt deze woning door de hoeveelheid ruimte de mogelijkheid om verschillende zitplekken te creëren.

 

 

 

Naast een zithoek bij de haard is een tv-hoek, ruimte voor muziek en een heerlijke leesfauteuil bij de grote ramen aan de achterzijde gecreëerd. Dit alles krijgt een stoere uitstraling door de gekozen stijl Scandinavisch industrieel. Sterke materialen met zachte accenten en persoonlijke meubels en accessoires vormen het samen tot een warm thuis.

 

 

 

Tijdens de uitvoering van het vorige advies waren al diverse nieuwe meubelstukken aangeschaft. Deze gingen voor een deel mee en werden aangevuld met bijvoorbeeld dezelfde bank. Andere meubelstukken kregen een nieuwe plek of andere functie in het huis. Door te kiezen voor een ovale eettafel in de leefkeuken wordt de ruimte zachter. Daarnaast zorgen de al aanwezige stoelen en de transparante lamp voor net die extra open sfeer in de ruimte. Zeker als tegenhanger met de donkere vloer. Voor het kleurenpalet werd gekozen voor natuurlijke kleuren met donkere accenten in de meubels, accessoires, kozijnen en deuren.

 

 

 

Door te kiezen voor persoonlijke items voelt een interieur aan als een warme jas en herkenning. De klassieke fauteuil vormt een contrast met de andere meubels maar hoort zeker een plekje te krijgen door het verhaal dat bij dit meubel hoort. En ook de verschillende muziekinstrumenten laten iets zien van de bewoners.

 

 

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.