Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Interieuradvies werkkamer – Deventer

Datum:17 april 2018 Categorie:, , , ,

In deze nieuw gebouwde woning wordt de keuken vervangen door een werkkamer. Deze ruimte gaat gebruikt worden voor verschillende activiteiten. Ten eerste om te werken en het maken van huiswerk maar ook om te gamen, tv-kijken en een functionele opbergplek voor de grote verzameling cd’s en dvd’s van de heer des huizes. Deze collectie mag in de nieuwe ruimte zoveel mogelijk uit het zicht.

Als uitgangspunt is gekozen voor een industriële uitstraling aangezien de bewoners erg actief zijn in dans, muziek en graffiti spuiten. Daarnaast houden ze van frisse blauwtinten die de associatie geven van vakantie.

Er is gekozen voor een bureau onder de ramen waardoor het daglicht functioneel benut wordt. Daarnaast komt de tv zwevend aan de muur te hangen zodat er gechilld kan worden door de jongens in dit gezin en dat er ruimte is voor een zitzak/poef. Voor de ruime collectie cd’s en dvd’s wordt gekozen voor een maatwerk-meubel dat de diepte heeft van de media en voorzien wordt van schuifdeuren. Hierdoor wordt ruimte bespaard.