Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Werkwijze

Werkwijze

KENNISMAKING

Het kennismakingsgesprek is het eerste moment dat we elkaar ontmoeten. Dit wordt over het algemeen bij jou thuis gedaan waardoor ik al kan zien om welke ruimte het gaat en ik krijg een beeld bij wie jij bent en wat jouw woonwensen zijn. We bespreken samen wat jij graag veranderd ziet, wat moet blijven, wat mag weg, hoe zie je jouw stijl en welk budget heb je beschikbaar. Vervolgens kijken we welk pakket het beste bij jou wensen aansluit of je krijgt een offerte op maat.

SFEERBORD

Je hebt helemaal zin om samen aan de slag te gaan met jouw interieuradvies. Dit doen we nadat jij een plan van aanpak hebt ontvangen en alle informatie verzameld is die ik nodig heb om te beginnen. Het gehele advies is gebaseerd op het sfeerbord. Hiermee komt in beeld wie jij bent en wat jij wilt uitstralen met je interieur. Het vormt de rode draad in het gehele ontwerpproces. Nadat dit sfeerbord is gepresenteerd aan jou en jij jezelf hierin herkent, wordt het plan verder uitgewerkt.

UITWERKING

Het ontwerpproces wordt in gang gezet. Er worden verschillende indelingen geschetst om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Hieruit wordt tijdens een tweede tussen presentatie de definitieve indeling te gekozen. Daarna worden verschillende kleuren, materialen en producten bepaald. Vooral in de beginfase is er regelmatig contact om zoveel mogelijk het interieuradvies aan te laten sluiten bij jouw woonwensen.

PRESENTATIE

Eindelijk krijg je het totaalontwerp te zien! Samen bespreken we het advies; waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn, waardoor krijgt jouw interieur een persoonlijke uitstraling en hoe kan je de verschillende veranderingen uitvoeren. Je krijgt een map die jou een houvast biedt tijdens de uitvoering van het plan, waardoor je vol vertrouwen en enthousiasme aan de slag kunt met jouw interieur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kijken dan samen naar je ideeën en woonwensen. Het lijkt mij leuk om jou te ontmoeten!

Maak vrijblijvend een afspraak!