Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Interieuradvies Zutphen

Voor dit nieuwe appartement mocht een interieur ontworpen worden dat rust en eenheid zou uitstralen. De basis bestaat dan ook uit zacht natuurlijk kleurenpalet dat ton-sur-ton op elkaar  is afgestemd.

 

 

De keuken speelt een belangrijke rol in deze woning. Deze heeft een open karakter gekregen met daarin veel werk- en opbergruimte naast de al aanwezige bijkeuken. Door gebruik te maken van een eiland is een natuurlijke afscheiding gecreëerd met de woonkamer. Hierdoor ontstaat een duidelijke functieverdeling in de ruimte. De eettafel is tegen het eiland geplaatst zodat keuken en eethoek met elkaar in verbinding staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de woonkamer is gekozen voor twee Gelderland 4800 designbanken gestoffeerd in een warme kleur van Kvadrat Tonus. Door te kiezen voor twee losse elementen kan makkelijk gevarieerd worden in de opstelling. De ware blikvanger in deze woning is toch wel het maatwerkmeubel die meteen bij binnenkomst in het oog springt. Door gebruik te maken van dezelfde kleur als de wand past de kast perfect in het geheel. Hij is aanwezig zonder overheersend te zijn. Daarnaast geeft de symmetrie in de vakverdeling een speelse uitstraling maar  blijft hierin wel de rust bewaard. Het meubel biedt volop ruimte om mooie accessoires te laten zien en opbergruimte voor datgene wat niet in het zicht hoeft te zijn.

 

Intussen zijn de bewoners toe aan een volgend project waarvoor een nieuw interieur ontworpen is. Een aantal meubels gaan mee en daarnaast is weer een prachtig nieuw maatwerkmeubel bedacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.