Een persoonlijk interieur waar je elke dag met een glimlach thuiskomt en volledig kan ontspannen.

Advies op maat

Jouw droominterieur in werkelijkheid

Met een interieur creëer je een plek waar je kunt ontspannen, genieten en jezelf kunt opladen voor de volgende dag. Het is de spiegel van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Laat jouw interieur transformeren tot een plek waar je jezelf kunt zijn en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Samen brengen we jouw woonwensen tot leven.

Ontdek de mogelijkheden

Welkom bij Studio Ageeth!

De plek waar jouw droominterieur werkelijkheid wordt. Ik ben gepassioneerd door het creëren van warme, tijdloze en persoonlijke interieurs die persoonlijkheid weerspiegelen en waar men zich direct thuis voelt. Van een minimalistische Scandinavische look tot kleurrijk en gedurfd: ik duik volledig in jouw woonwensen en persoonlijke stijl om een geheel te creëren waar je écht blij van wordt. Of je nu toe bent aan een verandering, gaat verhuizen of vastzit bij het creëren van een samenhangend geheel met jullie verschillende smaken, ik help je graag verder. Met mijn frisse kijk en ervaring ontwerp ik een interieuradvies dat perfect aansluit bij jullie wensen en persoonlijkheid. Samen creëren we een interieur waarin je je volledig thuis voelt en jouw dromen tot leven komen.

Een interieur is niet compleet zonder persoonlijkheid en karakter, het is een reflectie van wie je bent en wat je liefhebt.

Klaar voor jouw droominterieur?