Interieuradvies & ontwerp

Van je huis, je thuis. Of je nu op zoek bent naar een totaalplan voor een nieuwbouwwoning of advies nodig hebt over kleuren en materialen, met interieuradvies haal je het beste uit je woning en creëer je een sfeervolle plek waarin jij je volledig kunt ontspannen en thuis voelt.

Ervaar het zelf!

Ontdek jouw interieurdromen

De ideale optie als je graag advies wilt over een specifieke ruimte in je huis of als je gewoon wat frisse ideeën en inspiratie wilt opdoen. Dit begint met een intakegesprek om jouw wensen en stijlvoorkeuren te bespreken. Vervolgens krijg je een helder advies over de indeling en het kleurgebruik voor de betreffende ruimte. Dit alles wordt samengevat in een overzichtelijk plan, bestaande uit een sfeerbord, plattegrond in 2D en kleuradvies, dat we samen doornemen en waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

 • Sfeerbord
 • Plattegrond op schaal in 2D
 • Kleuradvies
 • Presentatie bij jou thuis

€ 425- per ruimte

Boek hier

Complete interieurharmonie

De oplossing wanneer je je interieur van een nieuwe look wilt voorzien of beter wil laten aansluiten bij jouw woonwensen en -dromen. Na een intakegesprek om jouw wensen en stijlvoorkeuren te bespreken, wordt een advies uitgewerkt in een sfeerbord, plattegrond op schaal in 2D én visualisatie in 3D. Je ontvangt advies over de indeling en styling van de ruimte, kleur- en materiaal gebruik en hoe je met verlichting je interieur tot leven brengt. De productenlijst maakt het geheel helder en concreet.

 • Sfeerbord
 • Plattegrond op schaal in 2D
 • Uitwerking advies in 3D
 • Kleur- en materiaaladvies
 • Meubelplan
 • Accessoires en klein-meubelen
 • Lichtplan
 • Productenlijst
 • Presentatie bij jou thuis

€ 945,- per ruimte

Boek hier

Maatwerk met hart en ziel

Maatwerkmeubels zijn niet alleen functioneel en decoratief, maar kunnen een ruimte volledig afmaken. Het kan dé eyecatcher van de ruimte zijn, door kleur en afwerking van het meubel zelf al dan niet door de styling ervan. Of het nu gaat om een ingebouwde boekenkast of een uniek zitmeubel, maatwerkmeubels kunnen worden ontworpen om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Op basis van de woonwensen, stijlvoorkeuren en het doel van het meubel, ontwerp ik een meubel dat perfect past bij de ruimte.

 • Ontwerp maatwerkmeubel
 • Kleur- en materiaaladvies

€ 275,- per maatwerkmeubel

Boek hier

Het begint met een kwalitatieve basis. Geen laatste trends, maar een goede basis waar je met accessoires kunt spelen en variëren. Dit scheelt tijd en geld en zorgt voor rust in huis en in je hoofd.

Hoe werkt het?

Kennismaking: bij jou thuis

Meestal kom ik gewoon bij jou thuis langs, zodat ik een beter beeld krijg van de ruimte en natuurlijk van wie jij bent. We gaan samen bespreken wat jou aanspreekt, wat moet blijven, wat weg kan en hoe jouw woonstijl eruit mag komen te zien. Tenslotte kijken we ook naar het budget en op basis van al deze info gaan we bepalen welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit of maken we een advies op maat. Na het accepteren van de offerte, kan ik echt voor jou aan de slag!

Het ontwerpproces: schakelen en uitwerking

Als we eenmaal aan de slag gaan met het interieuradvies, beginnen we met het ontwerpen van een sfeerbord. Dit bord is de leidraad voor de rest van het plan en geeft jou een beeld van hoe jouw woonstijl eruit kan zien. Vervolgens teken ik verschillende indelingen zodat je een beeld krijgt bij meerdere mogelijkheden. Tijdens een tussen-presentatie bespreken we zowel het sfeerbord en naar welke indeling jouw voorkeur uitgaat. Nadat het sfeerbord en de definitieve indeling gedefinieerd zijn ga ik verder met het uitwerken van het advies.

Kleuren, materialen en producten worden bepaald. Hiervoor worden zoveel mogelijk fysieke stalen verzameld, zodat je écht een beeld krijgt hoe het totaalplaatje kan worden. Tenslotte wordt alles samengevoegd tot een inspirerend boekwerk.

Presentatie: het totaalontwerp

En dan is het eindelijk zover: tijd voor de presentatie van het totaalontwerp! We bespreken samen het advies, waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe je de verschillende veranderingen kunt uitvoeren. Je krijgt een interieuradvies dat jou houvast biedt tijdens de uitvoering van alle veranderingen. Uiteindelijk heb jij een persoonlijk thuis met een vernieuwde uitstraling die past bij jouw woonstijl en waar je vol vertrouwen en enthousiasme van kunt genieten!

Boek een gratis kennismaking

Wil je advies, maar weet je niet goed welk pakket daar het beste bij past? Of wil je gewoon eens kennismaken om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Plan vrijblijvend een kennismaking in, ik kijk graag met je mee!

Boek een vrijblijvende kennismaking

Maak jouw interieurdromen werkelijkheid in een interieur dat jouw leven weerspiegelt en waarin jij je thuis voelt.