Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Classy industrieel – Deventer

Dit interieuradvies was echt een feestje om aan te mogen werken. De woning in de buurt van het centrum kreeg een complete make-over. Gezellig, warm, zwart, donkergroen met een toefje goud; Classy Industrieel. Na binnenkomst in de hal ga je naar boven richting de woonkamer met keuken en eethoek. Hier kom je binnen via een zwart glazen deur welke van het trappengat een echte eyecatcher maakt. Deze industriële uitstraling wordt voortgezet in de matzwarte strakke keuken en stoere eetkamertafel. De keuken krijgt een hoge kastenwand met veel opbergruimte en inbouwapparatuur. Aan de andere zijde van de keuken wordt alles juist laag gehouden waardoor de ruimte open blijft aanvoelen. In het midden komt een kookeiland met zitplek in het verlengde van de woning. Tevens worden alle kozijnen matzwart geschilderd en voorzien van donker houten jaloezieën.

Voor de zithoek is gekozen voor een zachte donkergroene velours hoekbank van 4x6sofa. Dit materiaal is een warme tegenhanger ten op zichte van de strakke keuken en de glazen binnenkomer. Hierdoor wordt een fijne zit gecreëerd die warm en gezellig aanvoelt. Achter de bank wordt de kleur Histor Ongecompliceerd toegepast waardoor de hoek je nog meer omarmt. De bewoners zijn in het bezit van een antiek schilderij die een plek krijgt op deze wand. In de omlijsting van dit werk is goud verwerkt en daarom is er voor gekozen om dit te herhalen in enkele goudkleurige woonaccessoires. Dit sluit tevens goed aan bij de licht chique uitstraling van dit interieur.

Voor de tv wordt een wandmeubel op maat gemaakt welke dezelfde kleur krijgt als de muur, Histor Zee. Deze komt over de gehele breedte van de wand waardoor deze wegvalt en niet te veel onrust geeft. In dit meubel is onder anderen plek om de tv te verbergen en leuke hoekjes te stylen met mooie en dierbare woonaccessoires. Om de woonkamer en keuken nog meer een geheel te laten zijn en een chique touch te geven is gekozen voor een visgraatvloer. Dit in combinatie met de velours bank en de matzwarte keuken maakt van de totale ruimte een Classy Industrieel interieur.