Duurzaam wonen Deventer

Een contrast tussen nieuw en bestaand

Deze milieuvriendelijke woning, gelegen in een opkomende groene woonwijk, vormt een opvallend contrast met de vorige verblijfplaats van de bewoners. Vanwege deze contrastrijke overgang, koesterden zij de wens om enkele bestaande, soms vintage meubelstukken te combineren met nieuwe en eigentijdse invloeden. Hierdoor ontstaat een unieke mix van stijlen die de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt en tegelijkertijd een eigentijdse sfeer creëert.

In het hart van de woning bevindt zich de strakke keuken, gehuld in een prachtige aquamarijnkleur. Deze keuken trekt direct de aandacht en fungeert als een ware eyecatcher in de open ruimte. Het contrast tussen de moderne keuken en de warme, vintage meubelstukken zorgt voor een harmonieuze balans tussen functionaliteit en persoonlijkheid.

Deze combinatie van strakke moderniteit en nostalgische charme resulteert in een interieur dat zowel eigentijds als tijdloos is. Het weerspiegelt de unieke smaak en levensstijl van de bewoners en creëert een warme en uitnodigende sfeer waarin zij zich volledig kunnen ontplooien.