Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Tijd voor verandering – Deventer

Datum:8 mei 2020 Categorie:, , ,

Al vele jaren woont dit energieke en reislustige stel in deze woning. Echter het is tijd voor verandering en een frisse wind door het huidige interieur. Het mag net iets stoerder maar wel voortbordurend op enkele waardevolle meubelstukken die een emotionele plek innemen in hun leven.

In de zithoek komt een cognackleurige lederen bank gecombineerd met een comfortabele fauteuil en relaxstoel. Deze kleur van de bank sluit goed aan bij de aanwezige donker houten meubels. Door gebruik te maken van een carpet welke net iets onder de bank en fauteuils valt, worden de losse meubels meer met elkaar verbonden waardoor een eenheid ontstaat. In de hoek bij het raam komt een extra leeshoek. Hiervoor is nog een donkergroene damesfauteuil aanwezig die al jaren boven stond te wachten op dit fijne plekje.

De lange muur die van voor naar achteren loopt wordt verdeeld in twee kleurvlakken waardoor de ruimte optisch nog meer verdeeld wordt in aparte leefplekken. Zo krijgt de eethoek de kleur Histor Gemeenschappelijk. In de zithoek komt juist de steviger kleur Histor Galant welke goed combineert met de cognackleurige bank en voor een stoere uitstraling zorgt. Op deze wijze worden beide leefplekken met elkaar verbonden. Daarnaast zorgt de donkergroene stoel in de leeshoek voor nog meer verbinding.