Ageeth Görtz Tel 06-10511916

Werkwijze

Werkwijze

1. KENNISMAKING

Het kennismakingsgesprek is het eerste moment dat we elkaar ontmoeten. Dit wordt over het algemeen bij jou thuis gedaan waardoor ik al kan zien om welke ruimte het gaat en een beeld krijg wie jij bent en wat jouw woonwensen zijn. We bespreken samen wat jij graag veranderd ziet worden, wat moet blijven en wat mag er weg, waar hou je van en waarvan absoluut niet, hoe zou je jouw woonstijl omschrijven en welk budget heb je beschikbaar. Aan de hand van al deze gegevens kijken we welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit of om voor een advies op maat te gaan. Nadat je een offerte hebt ontvangen en jij je hierin kan vinden ga ik voor jou van start.

2. SFEERBORD

Je hebt helemaal zin om samen aan de slag te gaan met jouw interieuradvies. Dit doen we nadat jij een plan van aanpak hebt ontvangen en alle informatie verzameld is die ik nodig heb om te kunnen beginnen. Het advies start met het ontwerpen van een sfeerbord waardoor je een beeld krijgt bij jouw woonstijl. Dit is dé rode draad voor het totale plan en laat zien wat jij wilt uitstralen met je interieur. Nadat jij je hierin helemaal herkent, wordt het advies verder uitgewerkt.

3. UITWERKING

Het ontwerpproces wordt in gang gezet. Er worden verschillende indelingen geschetst om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Hieruit wordt tijdens een tussen-presentatie de definitieve indeling gekozen. Daarna worden de verschillende kleuren, materialen en producten bepaald. Vooral in de beginfase is er regelmatig contact om het interieuradvies zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij jouw woonwensen.

4. PRESENTATIE

Eindelijk krijg je het totaalontwerp te zien! Samen bespreken we het advies; waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn, waardoor krijgt jouw interieur een persoonlijke uitstraling en hoe kan je de verschillende veranderingen uitvoeren. Je krijgt een interieuradvies die jou een houvast biedt tijdens de uitvoering van alle veranderingen en waarmee je vol vertrouwen en enthousiasme aan de slag kunt. En uiteindelijk heb jij een persoonlijk thuis met een vernieuwde uitstraling die past bij jouw woonstijl.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak en we kijken dan samen naar je ideeën en woonwensen. Het lijkt mij leuk om jou te ontmoeten!

Maak vrijblijvend een afspraak!