Modern appartement Zutphen

Een zacht kleurenpalet en maatwerkmeubel voor rust en eenheid

Voor dit eigentijdse appartement is een interieur ontworpen met een serene en harmonieuze uitstraling. De basis wordt gevormd door een zacht en natuurlijk kleurenpalet, waarbij de tinten ton-sur-ton op elkaar zijn afgestemd.

De keuken vormt het middelpunt van deze woning en speelt een essentiële rol. Met een open karakter en overvloed aan werk- en opbergruimte, is het een functionele, maar stijlvolle ruimte geworden. Het gebruik van een kookeiland zorgt voor een natuurlijke scheiding met de woonkamer. Hierdoor wordt een duidelijke indeling gecreëerd. Met de eettafel strategisch geplaatst, lopen keuken en eethoek naadloos in elkaar over.

In de woonkamer is gekozen voor twee designbanken in een warme beige kleur. Met deze twee losse elementen kan eenvoudig van opstelling gevarieerd worden. Flexibel en veelzijdig!

De eyecatcher in deze woning is het maatwerkmeubel, dat direct bij binnenkomst in het oog springt. Met dezelfde kleur als de wand vormt de kast een perfecte harmonie met het geheel: aanwezig, maar niet overheersend. De symmetrische vakverdeling biedt een speels element, terwijl rust behouden blijft. De open vakken lenen zich voor prachtige en persoonlijke accessoires om een eigen verhaal te vertellen in het interieur. Met het onderste dichte deel blijft er voldoende ruimte voor items die niet in het zicht hoeven te zijn.