Vrijstaande woning in Scandinavisch – Industriële stijl Deventer

Sterke materialen met zachte accenten en verschillende zithoeken

Voor deze klanten heb ik eerder al een levendig en kleurrijk interieuradvies mogen ontwerpen voor hun vorige woning. Het nieuwe huis daarentegen biedt de perfecte gelegenheid om een andere stijl en sfeer te creëren, met een focus op natuurlijke elementen.

Het centrale middelpunt van dit interieur wordt gevormd door de gashaard. De ruime opzet van de woning biedt mogelijkheid om diverse zitplekken te creëren, waardoor verschillende hoeken. Naast een gezellige zithoek bij de haard is er een aparte tv-hoek gecreëerd, evenals een plek voor muziek en een comfortabele leesfauteuil naast de grote ramen aan de achterzijde.

In dit interieur is gekozen voor een combinatie van Scandinavisch design met industriële invloeden. Krachtige materialen worden gecombineerd met zachte accenten, persoonlijke meubels en accessoires, waardoor er een warme en karaktervolle sfeer ontstaat. Tijdens de uitvoering van het vorige interieuradvies zijn al verschillende nieuwe meubelstukken aangeschaft. Een deel van deze meubels is meegenomen naar het nieuwe huis en aangevuld met bijvoorbeeld dezelfde bank om consistentie te behouden. Andere meubelstukken hebben een nieuwe plek gekregen of een andere functie gekregen binnen de ruimte.

Door te kiezen voor een ovale eettafel in de leefkeuken wordt de ruimte zachter en uitnodigender. De al aanwezige stoelen en de transparante lamp vormen een fijne tegenhanger van de donkere vloer en brengen een open sfeer. Het kleurenpalet bevat natuurlijke tinten met donkere accenten in de meubels, accessoires, kozijnen en deuren, waardoor een gebalanceerde en harmonieuze uitstraling ontstaat.

De persoonlijke items als de klassieke fauteuil en de muziekinstrumenten vormen een contrast met de andere meubels, maar zorgen voor herkenning, warmte en persoonlijkheid. Zij maken dit interieur compleet.