Stoere nieuwbouw woning, Detmers Kazerne Eefde

Energieke en stoer-industriële oase geïnspireerd door de zee

Dit energieke jongensgezin maakt een spannende stap binnen hun vertrouwde dorp Eefde naar de bruisende nieuwe woonwijk Detmers Kazerne, waar hun nieuwe woning een stoer industrieel karakter krijgt. Grijstinten en zeeblauwe accenten doen je denken aan een eindeloze horizon. Hierbij brengen krachtige kleuren als diep staalgrijs en intens marineblauw een stoere twist.

Het interieur ademt kracht en robuustheid dankzij stoere materialen zoals ruwe houtsoorten, verweerd metaal en beton. De industriële stijl wordt gecombineerd met een vleugje vrouwelijkheid door zachte ronde vormen toe te voegen in meubels, accessoires en verlichting.

Van beneden tot boven is er een naadloze stijl en vormgeving, waarbij de industriële sfeer en esthetiek consequent worden doorgetrokken naar elke ruimte. Van woonkamer tot slaapkamers. Deze consistente en doordachte aanpak creëert een gevoel van eenheid en verbinding door het hele huis, waardoor elke ruimte zijn eigen unieke karakter behoudt, maar tegelijkertijd harmonieert met de rest van het interieur.

Kortom, het nieuwe huis van dit gezin wordt een energieke, industriële oase die hun persoonlijkheid weerspiegelt en hen inspireert om te gedijen in hun nieuwe avontuur.