Serene nieuwbouwwoning, Detmers Kazerne Eefde

Stap binnen in een oase van rust en harmonie

Deze nieuwe woning in Eefde ademt dezelfde fijne en serene sfeer als de vorige woning in Zutphen, waarbij de rustige basis binnen naadloos overgaat in de weelderige natuur buiten. Een eigen tuin en een gedeelde bloemenzee omringen de woning en zorgen voor een harmonieuze verbinding met de omgeving. Hier geniet je van de energie van de stad, die dichtbij is maar nooit te overheersend wordt.

Het interieur kenmerkt zich door ton-sur-ton kleuren, licht en warme houtaccenten, waardoor een serene en rustige ambiance ontstaat. De keuken vormt het kloppende hart van de woning, waar volop wordt gekookt en geëxperimenteerd met gezond en natuurlijk eten. In de toekomst zullen hier zelfs workshops plaatsvinden, gericht op voeding. De eettafel vormt een verlengstuk van de keuken en biedt flexibiliteit en mogelijkheden voor gezellig samenzijn.

Deze flexibiliteit wordt ook doorgevoerd in de woonkamer, waar meubels kunnen worden verplaatst in het ritme van de wisselende seizoenen. Hierdoor blijft het interieur levendig en meegaand met de natuurlijke veranderingen om ons heen.