Chique klassieke vrijstaande woning Deventer

Een klassieke oase van rust, met maatwerkmeubel als multifunctioneel element

Wanneer de verhuisdozen van Twello naar Deventer worden verplaatst, ontstaat er een nieuw hoofdstuk voor een gezin dat zijn intrek neemt in een sfeervol, vrijstaand huis waarin voldoende ruimte te vinden is voor het hele gezin. Het interieur sluit volledig aan op de stijl van het huis: klassiek met chique uitstraling. De allure van de bouw van het huis is benadrukt in vormen, kleuren en materialen.

De binnenkant van dit huis ademt een natuurlijk kleurenpalet, zorgvuldig gecontrasteerd door diepe, donkere accenten en zachte stofferingen. De visgraatvloer, hoge plinten, en linnen raambekleding zijn niet enkel decoratief maar ook een eerbetoon aan een tijdloze, klassieke stijl, die een warme, verfijnde twist aan het geheel geeft.

Centraal in de leefruimte staat een op maat vervaardigd wandmeubel, dat niet enkel dient als een visuele blikvanger, maar ook als een multifunctioneel element dat opbergruimte, een kinderspeelhoek, en een zitruimte integreert. De afwisseling tussen open en gesloten delen, maakt dit meubel erg veelzijdig. Bijzonder opvallend is het deel waarin ruimte is gecreëerd voor een vissenkom, een knusse touch die persoonlijkheid injecteert in de woning.

Achter in de ruimte, onder eenzelfde kleurschema maar met een contrasterend houten bovenblad, vinden de jongste gezinsleden hun eigen speelplekje. Dit doordachte hoekje is niet alleen ontworpen voor het heden maar houdt ook al een blik gericht op de toekomst, met de potentie om te transformeren naar een extra zitplaats of een hoek voor stijlvolle accessoires.

Een prachtig huis in Deventer, waar het klassieke en het moderne elkaar ontmoeten, waar verfijnde elegantie gecombineerd wordt met functionaliteit en waar elke ruimte het verhaal vertelt van dit gezin.